Login

*** - Ook zeer geschikt voor Fotoclubs! - Groepskorting: 10% bij aantal max 15 personen. - *** -- *** - Bij boeken van 2 wandelroutes -> 3e Gratis - ***

Reacties

Een reactie toevoegen
Jenny Lindeboom
24-05-2016, 18:07
Hallo Ed,

De mooie oude stad van Amsterdam met z´n jordaan en de mooie westertoren en een geweldige
rondleiding is fantastisch.
We hebben er allemaal erg van genoten, en zeker een bezoek waard.
Hartelijk dank daarvoor.

Hartelijke groeten,
Fam. Lindeboom
Jenny Lindeboom
Ed
16-03-2016, 13:31
Op 5 maart hadden wij onze Vroege Vogel Wandeling.
Om zeven uur begonnen wij onze trek door de stad en begonnen in de Lastage aan de Kromme en Rechte Waal alwaar wij ook de Montelbaanstoren konden vastleggen.De zon deed al pogingen door te breken en via de oude joodse buurt richting op naar het Waterlooplein die langzaam tot leven kwam.
Daarna langs de Amstel de grachtengordel op en via,via op naar het Museumplein waar we onze koffiepauze namen.
Na lekker wat genoten te hebben van het zonnetje togen wij op richting het Max Euweplein zo de Jordaan in .
Totaal hebben wij een uurtje of 5 gelopen met zijn negenen en tot slot nog lekker wat gedronken en gesnoept bij Starbucks op het CS.
Een zeer geslaagde dag.
Kick Max
15-03-2016, 07:56
Zaterdag een fantastisch dag gehad door ons mooie Amsterdam. Het was heerlijk weer, de verhalen en de leuke uitleg van Ed heeft er voor gezorgd dat wij als familie een onvergetelijke dag gehad hebben. De foto's die wij na afloop van Anke hebben ontvangen waren heel erg leuk. Dank daarvoor.
Ed en Anke veel succes met jullie rondleidingen het is beslist een aanrader om met jullie de stad in te gaan.
Claudia
19-10-2015, 13:24
Ik kan niet anders zeggen als dat ik afgelopen zaterdag heb genoten. De wandeling, de verhalen, alles was gewoon perfect en gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar!
Franciska Schippers-Leeuw
10-11-2014, 19:52
Afgelopen zaterdag was het weer zover. We hadden een rondleiding geboekt (voor de meesten al voor de tweede keer) bij Ed.
Allemaal hadden we er zin in en daarom begonnen we al vrolijk met de treinreis van Dronten naar Amsterdam. Op centraal aangekomen door naar het Koffiehuis voor een eerste bak koffie.
We waren met zeven personen van fotoclub Kiekendief uit Dronten, Joke uit Zandvoort, zei had zich idividueel ingeschreven, maar paste perfect bij de groep, en dan was Jacob nog meegekomen met Ed en Anke, al met al een geweldig leuke groep.
We begonnen de wandeling op de Wallen, waarna we langzaam,afzakten naar de Jordaan. Ondertussen genietend van de mooie dingen om ons heen en de mooie verhalen van Ed over zijn geliefde Amsterdam. En wij maar blijven klikken om maar vooral zoveel mogelijk mooie fotos te vergaren. Smiddags een hapje gegeten met zijn allen bij een leuke eetgelegenheid. Even bijkomen en de voetjes laten rusten. Maar Ed stond al gauw weer op want we moesten weer verder. Dus weer op pad, verder de Jordaan in. We kwamen tijd te kort en moesten zelfs keuzes gaan maken. Dus alle stemmen gingen naar het Skydeck van het Hilton hotel. Nou dat was een hele goeie keuze. Wat een geweldig uitzicht over Amsterdam heb je daar. Dus vanaf het buitenterras fotos maken! Hierna tijd voor een borreltje,in,de lounge binnen. Dat lieten we ons lekker smaken. En toen kwam de tijd dat we weer op huis aan moesten. Wat jammer dat een dag zo snel omgaat. We hebben dankzij Ed een geweldige leuke, gezellig en leerzame dag gehad. Wij komen zeker nogmaals terug voor een nieuwe wandeling door het mooie Amsterdam.

Rob, Koos, Henk, Martin, Elma, Gienke en Franciska
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9