Login

*** - Ook zeer geschikt voor Fotoclubs! - Groepskorting: 10% bij aantal max 15 personen. - *** -- *** - Bij boeken van 2 wandelroutes -> 3e Gratis - ***

Reacties

Een reactie toevoegen
Joke Hoemoet
10-11-2014, 19:19
Hallo Ed,
Hartelijk dank voor je mooie foto’s.
Het was een heerlijke, leerzame dag, afgelopen zaterdag.
Ik heb ervan genoten en veel over ‘mijn’ Amsterdam bijgeleerd.
Binnenkort hoop ik je wat van mijn foto’s te kunnen laten zien.
Dank voor de fijne rondleiding en de interessante informatie!
Hartelijke groet,
Tilman Jacobs
16-09-2014, 18:34
Afgelopen zaterdag heeft Ed een schitterende fotowandeling gegeven.Ed is een echte Amsterdammer,dus een betere gids hadden we ons niet kunnen wensen.Eerst door de oude Binnenstad,daarna door de Jordaan.Ed weet onwijs veel van de geschiedenis,zowel van de stad als van de details zoals bepaalde straten,gebouwen ,stijlen.Die kennis weet hij goed te combineren met fotografie.Zo wist hij ons prachtige stukjes Amsterdam te tonen,waar we het bestaan niet van wisten, laat staan dat we ze hadden kunnen vinden.Al met al een mooie ervaring met mooie foto`s als resultaat.
Kees
09-06-2014, 09:37
Ik sluit me helemaal bij Marja aan. Ed straalde het enthousiasme voor de stad helemaal uit. Ik dacht iets van de stad te weten, nou het is niet meer dan iets toen ik Ed eenmaal had gehoord. Bedankt Ed.
Marja
08-06-2014, 13:37
07/06/'14. Wat een geweldig leuke ervaring om met Ed door de oude binnenstad van Amsterdam te lopen. De sfeer, zijn enthousiasme en dat van zijn Anke, maakten onze dag helemaal compleet en vooral gezellig. Niet alleen qua fotografie maar ook zijn kennis van de stad en haar geschiedenis, werden ons op een relaxte en vrolijke manier verteld. Dit was, behalve een inspiratie voor deze dag, ook een stimulans voor ons om met Ed en Anke mee te gaan bij de andere routes die zo zorgvuldig zijn uitgestippeld. Nogmaals heel veel dank aan jullie beiden en ik ben heel benieuwd naar de volgende route met onze groep. Marja
Peter Prillwitz
29-05-2014, 19:29
Wat een super fototrip was dat op 17 mei. Prachtige locaties en mooie doorkijkjes werden door Ed gewezen. Naast het fotograferen werd ook op veel plaatsen de historie verteld van de straten en hun namen. Daarbij stralende zon en een lekkere temperatuur. Dit is spoedig voor herhaling vatbaar. Maar eerst de avondwandeling voor het gouden en het blauwe uur.
Ook Anke bedankt voor het bij elkaar houden van de groep

Groeten Peter
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9