Login

*** - Ook zeer geschikt voor Fotoclubs! - Groepskorting: 10% bij aantal max 15 personen. - *** -- *** - Bij boeken van 2 wandelroutes -> 3e Gratis - ***

Reacties

Een reactie toevoegen
Rudy
29-05-2014, 09:52
Hoi Ed,

Leuk! Op de groepsfoto lijkt het alsof we nog een man er bij hadden :) Het was een hele leuke wandeling! Leuk om ook eens in Amsterdam op plaatsen te komen waar je normaal niet komt (zoals de hofjes).
We hebben nog een fijne tijd gehad in Amsterdam! Veel foto's kunnen maken en het weer was geweldig!

Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer!

Groeten Rudy
Ed,Gids.
29-05-2014, 07:42
Op !7 mei met Peter,Lydia en Helga de Oude Binnestadtour gedaan.
Ook Anke was mee.
We hebben eerst het Sky-Lounge deck aangedaan voor een prachtig overzicht van het Oude Amsterdam.
Via de Zeedijk en de walletjes richting de grootste Boeddhistische Tempel van Europa gegaan.
Bij de Waag werd de geboortedag van Boedha gevierd en dat was een kleurig schouwspel om op de gevoelige plaat vast te leggen.
Vervolgens togen wij op naar de bestuurskamer van de de Heren 17 van de VOC.
De tour ging door naar het Oude Binnengasthuis terrein en wij hebben ook het Begijnhof aangedaan ,wat echt een oase van rust is in zo`n hectische stad als Amsterdam.
Via de grachtengordel weer richting CS op deze zonovergoten dag en het is weer een tourtje geworden van dik 4,5 uur.
Ik dank Peter,Lydia en Helga voor hun gezellige en spontane aanwezigheid.
Ingrid Schot
25-05-2014, 06:41
Zondag 18-05 mijn Vip tour gehad van Edward Lodewijks,wat een prachtige dag om rond te dwalen door de mooiste stad van de wereld:Amsterdam.
Eerst koffie gedronken in de skylounge van het Hilton hotel.
Daarna door de oude binnenstad gezworven,geluncht bij het"gebed zonder end"en vervolgens richting Jordaan om daar op een terras een lekker biertje te drinken.
Weer vele foto`s en verhalen rijker(wetenjulliedat Jan Klaasen en Katrijn echt hebben bestaan,Nee? Nou ik bedoel maar) richting Almere.
Moe maar voldaan.Prachtige dag.Bedankt Ed en Anke Lodewijks Gerzee.
Ook namens Cees.
Peter Prillwitz
22-05-2014, 19:52
Op 17 mei de oude binnenstad route gelopen. Prachtige plaatjes geschoten. Begin was een schitterend uitzicht vanaf 11 hoog op een dakterras naast CS. Mooi panorama.. Langs de Aap, Majoor Bosshardt, de Chin tempel, de Onkelboerensteeg, Rembrandthuis, kapitein Zeppos, Begijnhof en nog veel meer moois weer terug op CS. Zonder Ed was ik totaal verdwaald en had driekwart gemist. Leuke verhalen en anekdotes. Super!
Ingrid
28-04-2014, 07:12
de eerste Koningsdag was een groot succes, mede dankzij Ed !!! We hebben een gezellig drukke route gelopen, veel gekke mensen gefotografeerd en ondertussen nog het een en ander opgestoken over Amsterdam. Ed kan dat als geen ander vertellen, helemaal top ! Ook het weer zat gelukkig mee en als laatste nog foto's gemaakt vanaf de sky lounge. Een supergezellige dag, bedankt Ed en Anke !!!
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9