Login

*** - Ook zeer geschikt voor Fotoclubs! - Groepskorting: 10% bij aantal max 15 personen. - *** -- *** - Bij boeken van 2 wandelroutes -> 3e Gratis - ***

Reacties

Een reactie toevoegen
Koos
07-04-2014, 09:23
Op zaterdag 5 april zijn we met 8 leden/introducés naar Amsterdam geweest waar we met Ed Lodewijks (http://www.amsterdam-fotostadswandelroutes.nl/) een fotostadswandeling door de Jordaan hebben gemaakt.
De weersverwachting voor die dag was minder dan al die mooie dagen daarvoor maar al snel brak de zon door en kregen we mooi fotografisch weer. Ed is een rasechte Amsterdammer die zeer bekend is in deze buurt. Hij heeft met enthousiasme zijn stad aan ons laten zien en gaf tips over waar we mooie opnames konden maken. Geen ellenlange verhalen over de techniek, dat was vandaag niet aan de orde. Hij leidde ons door de Jordaan en vertelde daar leuke of wetenswaardige anekdotes bij. Het café Lowietje, waar naar zeggen de filmopnames van Baantjer zijn gemaakt (het is niet de plek die in de boeken van Baantjes beschreven wordt) had bij ons wel aftrek. En ook Gordon kruiste ons pad in een auto die wij ons niet kunnen bekostigen. Nou ja, wij verlenen voorrang aan fietsers die van rechts komen. Ed heeft vier verschillende programma's en ik denk dat ik namens velen van ons spreek als ik zeg dat we het zeker nog een keer gaan proberen.
Groet,
Franciska
06-04-2014, 16:09
Ik heb de wandeling van vandaag als zeer leuk en leerzaam ervaren. Ik heb plekken gezien van Amsterdam die ik absoluut nog niet kende of ooit van gehoord had. De hofjes waren zeer verrassend.
Erg leuk vond ik de info die je erbij wist te vertellen. Dat maakt het allemaal nog leuker en leerzamer. Verder was het erg gezellig met jou en je vrouw.
Groetjes
Martin Steffens
06-04-2014, 14:05
Met de familie Lodewijks de Jordaan bekeken. Hoewel ik redelijk bekend ben in Amsterdam heb ik toch veel nieuwe plekjes gezien. In een rustig tempo werd veel over de geschiedenis van Amsterdam en de Jordaan verteld en konden de nodige foto’s worden geschoten. Ed en zijn vrouw hadden alle tijd waardoor de volgens de site vermelde 3 uur rondleiding werd verdubbeld en we moesten rennen om de trein te halen. Ik heb deze dag zoveel gezien dat ik zeer zeker nog terug ga.
Cees Petter
21-02-2014, 13:19
Vandaag veel bijgeleerd over de Amsterdamse Architectuur. Leuke dag en ook nog veel mooie foto's gemaakt.
Alfons Postma
16-01-2014, 21:40
Helaas door tijdgebrek niet altijd mee gekund met Ed, maar als ik er wel bij was, was het altijd een feestje. Ed kan spontaan vertellen en weet de leuke plekjes te vinden.Hij heeft echt het "oog" van een fotograaf.
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9