Login

*** - Ook zeer geschikt voor Fotoclubs! - Groepskorting: 10% bij aantal max 15 personen. - *** -- *** - Bij boeken van 2 wandelroutes -> 3e Gratis - ***

Reacties

Een reactie toevoegen
Ingrid Hardorff
08-01-2014, 18:17
Het is altijd gezellig om met Ed op pad te gaan. Hij weet heel veel van Amsterdam en kan het op een hele leuke manier vertellen. Top!
Ingrid Schot
15-12-2013, 20:44
Als fotograferen je passie is en je ook nog iets wilt leren over de geschiedenis van Amsterdam, ga dan een keer mee met Ed Lodewijks.Ik heb zelf al een routes met hem gedaan en hij weet veel, zoniet heel veel, over architectuur, de grachtengordel, de vele hofjes en veel meer in Amsterdam.Je komt op plaatsen waar je zelf niet zou komen omdat je het bestaan ervan niet weet. Samen met Ed kun je dat ontdekken, camera in de aanslag. Omdat Ed zelf veel fotografeert, krijg je ook alle tijd om jouw mooiste foto te maken. Een aanrader voor iedere fotograaf: een middagje op stap met Ed Lodewijks.
Alex Haylett
30-11-2013, 16:12
Mijn ervaring met de rondleiding “Amsterdam bij Nacht” olv Ed Lodewijks.
Wij begonnen eind van de middag en dat gaf ons de kans de mooie gebouwen zoals de Koninklijke Hollandsche Lloyd (Prins Hendrikkade) te waarderen terwijl het nog licht was. Ed gaf een goede uitleg over de historie en over hun bestaan. Wij hadden overal genoeg tijd om foto’s te maken met een statief (alhoewel, er waren een paar mensen die dachten dat ze de hele nacht hadden om op één plek te blijven…) en de locaties waren heel leuk uitgekozen. En zodra dat het donker werd, komen de mooie lichtjes langs de grachten en bruggen in beeld. De avond wordt onderbroken door een spatje regen, maar geen nood - een gezellig kroegje uitgezocht en hier konden wij onze benen rusten onder het genot van een biertje of twee.
Een gezellige avond en de moeite waard – ook voor een tweede keer.
Anita
19-11-2013, 12:26
Ed is een hele veelzijdige gids en het is elke keer een feest om met hem op pad te gaan. Hij weet niet alleen veel van de historie van Amsterdam, maar heeft ook de kracht je op details te wijzen die je zelf snel over het hoofd zou zien.
Daarnaast is hij natuurlijk een ervaren fotograaf, dus ook voor tips om Amsterdam het mooiste vast te leggen kun je bij hem terecht!
Fred van Duin
18-11-2013, 08:14
Amsterdam heeft mooie fotogenieke plekjes. Ed weet ze te vinden en er met enthousiasme over te vertellen. Met zijn kennis van fotografie geeft hij je daarbij nuttige tips."
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9